News CryptocurrencyEuroclear lan Bank Dunia Bukak Groundbreaking € 100 Million Digital Bond

Euroclear lan Bank Dunia Bukak Groundbreaking € 100 Million Digital Bond

Euroclear, kanthi kolaborasi karo Bank Dunia, wis ngenalake layanan penerbitan sekuritas token sing inovatif. Pamindhahan iki diresmikake kanthi jaminan digital sing regane € 100 yuta ($ 106 yuta), kaya sing diumumake dina Selasa.

Divisi Digital Securities Issuance (D-SI) Euroclear mimpin inovasi iki, ngidini nggawe, nyebarake, lan kesimpulan aset finansial sing wis didigital kanthi lengkap liwat teknologi buku besar sing disebarake (DLT). DLTs misuwur amarga desaine, ngidini saben anggota jaringan, utawa simpul, ngatur lan nganyari database kanthi mandiri.

Obligasi kasebut, sing ditanggepi dening Bank Internasional kanggo Rekonstruksi lan Pembangunan (IBRD) Grup Bank Dunia, dituju kanggo mbiayai proyek pembangunan lestari. Listing ing Bursa Saham Luxembourg nuduhake relevansi ing arena finansial sing diadegake.

Kanggo usaha iki, Citi njupuk peran minangka agen penerbit lan manajer investasi, TD Securities wis dadi dealer, lan obligasi kasebut ditanggepi nggunakake pamblokiran Corda R3. Iki nuduhake iman mundhak ing kapabilitas blockchain.

Kepala Eksekutif Euroclear, Lieve Mostrey, nyoroti pentinge pambuka iki, kanthi nyathet, "Peluncuran iki minangka momen penting kanggo klien lan potensial aset digital. Tujuane yaiku nyedhiyakake solusi teknologi sing entuk manfaat kanggo para investor, ningkatake kejelasan pasar, lan ningkatake kemajuan lan stabilitas saben pemain pasar.

Usaha kasebut nyoroti jalur penggabungan penawaran finansial konvensional lan aset digital. Tokenisasi aset donya nyata ing sistem pamblokiran duweni potensi bisa menehi efisiensi sing luwih gedhe, biaya operasional sing luwih murah, lan kejelasan lan aksesibilitas sing luwih dhuwur.

Perkiraan saka perusahaan investasi aset digital proyek 21.co manawa regane sektor aset token bisa mundhak antarane $3.5 triliun lan $10 triliun ing pungkasan dekade.

Anshula Kant, eksekutif finansial paling dhuwur Bank Dunia, menehi komentar babagan transisi digital ing pasar modal, nyorot owah-owahan menyang nggunakake strategi digital ing keuangan.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -