News CryptocurrencyRoadmap Ethereum nandheske Finalitas Single-Slot lan Cypherpunk Ideal

Roadmap Ethereum nandheske Finalitas Single-Slot lan Cypherpunk Ideals

Peta dalan kanggo Ethereum nandheske fokus ing finalitas siji-slot (SSF), fitur sing dirancang kanggo nggawe owahan pamblokiran ora bisa dibalèkaké tanpa ngorbanaké bagean pinunjul saka total staked ETH (paling 33%). Buterin uga wis mindhah prioritas Scourge kanggo nglawan sentralisasi ekonomi ing Ethereum, kanthi fokus khusus ing masalah kaya MEV lan pooling stake cair. Buterin nduweni tujuan kanggo nggabungake maneh nilai "cypherpunk" asli menyang Ethereum, kaya sing dilaporake dening crypto.news. Nilai kasebut kalebu desentralisasi, akses mbukak, resistensi marang sensor, lan linuwih.

Originally, Ethereum Iki disusun dening CEO minangka sistem panyimpenan desentralisasi sing bisa diakses sacara universal adhedhasar interaksi peer-to-peer. Nanging, wiwit taun 2017, fokuse wis fokus menyang aplikasi finansial. Buterin saiki arep bali menyang prinsip "cypherpunk" dhasar kasebut. Dheweke percaya yen kemajuan teknologi anyar kaya rollups, bukti nol-kawruh, abstraksi akun, lan solusi privasi generasi kaping pindho cocog karo nilai inti kasebut.

Sanajan ana sawetara tantangan, visi Buterin sing dianyari kanggo Ethereum ing 2024 optimistis, kanthi prediksi kaya analis Raoul Pal nyaranake kenaikan rega ETH potensial dadi $5,300.

Pal, co-founder Real Vision, prédhiksi uptrend sing signifikan ing rega Ethereum, adhedhasar indikator likuiditas. Nalika dheweke ngelingake manawa ramalan kasebut ora mesthi, dheweke tetep yakin babagan masa depan Ethereum. Pal uga nyorot pengaruh sing bisa ditindakake saka dana ijol-ijolan (ETF), sing nuduhake yen ETF titik Bitcoin bisa mbukak dalan kanggo Ethereum ETF, saéngga ningkatake ekosistem Ethereum.

Analis ing CryptosRUs nuduhake prospek positif iki, ngantisipasi mundhake wutah ETH wiwit Q1 2024. Wutah iki samesthine bakal didorong dening faktor kayata sentimen pasar, tren musiman ETH lan Bitcoin, lan upgrade Dencun sing bakal teka.

Ing Nopember, IntoTheBlock nglapurake yen luwih saka 75% alamat Ethereum nguntungake nalika ETH diregani $ 2,200, kanthi mung 22.5% sing ngalami kerugian sing ora nyata. Aktivitas jaringan Ethereum uga tambah akeh, kanthi tambah akeh alamat anyar lan aktif. Jumlah alamat Ethereum tanpa saldo ETH mundhak udakara 74%, dene sing duwe saldo ETH terus berkembang. Sajrone 30 dina kepungkur, jumlah rata-rata alamat Ethereum sekitar 102.72 yuta, luwih saka kaping pindho saka Bitcoin.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -