News CryptocurrencyEnova didenda $15 Yuta kanggo Penarikan Bank Ilegal

Enova didenda $15 Yuta kanggo Penarikan Bank Ilegal

Perusahaan kreditur AS sing misuwur wis didenda $ 15 yuta amarga melu kegiatan ilegal sing nyebar, kalebu penarikan sing ora sah saka akun bank pelanggan. Biro Perlindhungan Keuangan Konsumen (CFPB) uga nglarang pemberi utang sing berbasis ing Chicago, Enova, nyedhiyakake jinis utangan konsumen tartamtu amarga ora netepi arahan kanggo mbenake praktik sing nyasarké.

CFPB nemokake yen Enova nggawe penarikan akun bank sing ora sah lan gagal ngetrapake ekstensi utang sing dijanjekake. Kajaba iku, perusahaan nyedhiyakake informasi palsu babagan tanggal pembayaran utang. Sadurunge ing 2019, Enova ngadhepi denda $3.2 yuta amarga tumindak salah sing padha, lan sanajan ana prentah saka CFPB kanggo mbenake praktik kasebut, perusahaan kasebut tetep nindakake kegiatan ilegal.

Enova, negesake manawa umume masalah kasebut dilaporake dhewe menyang CFPB, ngaku wis menehi ganti rugi marang para pelanggan sing kena pengaruh. Perusahaan ngubungake masalah kasebut amarga kesalahan komputer lan sistem sing ora disengaja, nyathet tantangan kanggo ngilangi kesalahan saka sistem rumit.

Enova, beroperasi ing 37 negara ing sangisore merek CashNetUSA lan NetCredit, nawakake silihan cicilan lan garis kredit tanpa jaminan. Perusahaan kasebut, kanthi sangang yuta pelanggan, nyedhiyakake utangan luwih saka $ 52 milyar.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -