News CryptocurrencyEl Salvador Cedhak Bukak Obligasi Bitcoin

El Salvador Cedhak Bukak Obligasi Bitcoin

El Salvador nyedhak ngluncurake obligasi Bitcoin sing ditunggu-tunggu, sing dijadwalake ing awal 2024, sawise persetujuan peraturan anyar. Nganyari iki dituduhake dening Kantor Bitcoin Nasional ing dina Selasa.

Obligasi iki bakal kasedhiya ing Bitfinex Securities, divisi saka bursa crypto Bitfinex.

Kantor Bitcoin Nasional ngumumake, "Obligasi Volcano wis diwenehi lampu hijau dening Komisi Aset Digital (CNAD). Kita ndeleng rilis ing kuartal pisanan 2024.

Presiden Nayib Bukele uga katon ngonfirmasi kabar iki, menehi tandha babagan peluncuran ikatan kasebut ing kirim Selasa awal lan nuduhake pirang-pirang pesen sing nuduhake rilis Q1 2024.

Disebut "Ikatan gunung berapi," inisiatif iki pisanan dibukak ing 2021 dening Presiden Bukele. Iku ngetutake pamindhahan kanggo ngumumake Bitcoin (BTC) minangka tender sah ing El Salvador. Tujuan saka obligasi sing didhukung Bitcoin iki yaiku ngasilake $ 1 milyar, mbiayai industri pertambangan Bitcoin sing didhukung dening energi sing bisa dianyari, kalebu gunung berapi aktif El Salvador.

Originally dijadwalake kanggo Maret 2022, penerbitan obligasi ngadhepi sawetara wektu tundha. Nanging, kemajuan digawe nalika tagihan aset digital diwenehake menyang Majelis Legislatif ing November 2022. Ing kene, partai Bukele, Nuevas Ideas, duwe mayoritas sing signifikan. RUU kasebut nampa 62 swara sing ndhukung lan 16 sing nglawan, pungkasane lulus ing Januari 2021.

Iki pamindhahan tandha kapindho El Salvador pinunjul Bitcoin-related inisiatif ing anyar minggu. Sadurunge, negara kasebut ngluncurake program "Visa Merdeka", nawakake residensi nganti 1,000 individu saben taun sing nandur modal minimal $ 1 yuta ing Bitcoin utawa tether (USDT) stablecoins.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -