News CryptocurrencyCryptosRUs Enggo bareng Outlook Bullish ing Bitcoin

CryptosRUs Enggo bareng Outlook Bullish ing Bitcoin

Penggemar crypto CryptosRUs nuduhake perspektif positif babagan masa depan Bitcoin sajrone stream video langsung ing 30 Oktober. Dheweke nandheske faktor teknis lan fundamental optimistis sing ndhukung potensial pertumbuhan Bitcoin.

Nyorot aspek teknis utama, YouTuber ngrujuk pola salib emas ing grafik saben dina Bitcoin, negesake manawa iki nuduhake pasar sapi sing lestari kanggo cryptocurrency utama. Salib emas dumadi nalika rata-rata obah jangka pendek munggah ing ndhuwur rata-rata obah jangka panjang, menehi tandha wiwitan tren munggah.

Dheweke percaya manawa fenomena salib emas iki bisa terus nganti 2025, kanthi nimbang tren sejarah. Salajengipun, piyambakipun rembugan kamungkinan saka Bitcoin kanthi cepet ngluwihi tandha $35,000.

Dheweke nyebataken bilih ngluwihi ambang iki bisa mimpin kanggo remet cendhak, propelling Nilai Bitcoin malah luwih kanggo watara $37,000.

Ing sisih dhasar, CryptosRUs nyorot kemajuan sing ditindakake dening perusahaan manajemen aset sing misuwur BlackRock lan VanEck nalika ngluncurake ETF Bitcoin dhewe. Dheweke spekulasi yen BlackRock bisa miwiti tuku Bitcoin kanggo ETF ing pungkasan Oktober, kanthi nunggu persetujuan Bitcoin ETF ing Nopember.

CryptosRUs mratelakake kapercayan yen persetujuan saka SEC kanggo Bitcoin ETF bisa nyebabake gelombang investasi institusional menyang Bitcoin lan pasar crypto sing luwih akeh, sing dadi pendorong penting kanggo ngunggahake nilai Bitcoin menyang puncak anyar, bisa uga tekan antarane $40,000 nganti $50,000 dening pungkasan taun.

Ing ringkesan, analis crypto nggambarake prospek sing optimis banget kanggo Bitcoin ing jangka pendek lan jangka panjang, amarga indikator teknis sing kuat lan faktor dhasar kayata nambah kapentingan institusional. Dheweke nyengkuyung para pamirsa kanggo ngetrapake sikap bullish lan tetep optimis ing tengah-tengah skenario pasar saiki, nyatakake yen saiki iki wektu kanggo "seneng-seneng lan rakus" tinimbang wedi.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -