News CryptocurrencyProyek Token Linea Palsu Ngapusi Pangguna Saklawasé $743,000

Proyek Token Linea Palsu Ngapusi Pangguna Saklawasé $743,000

Skema penipuan anyar sing nglibatake proyek token Linea palsu wis nyebabake pangguna ilang pirang-pirang ewu dolar.

Certik, analis keamanan pamblokiran, wis mbukak conto anyar saka penipuan tarik karpet, nyorot proyek token Linea palsu sing ngapusi pangguna, ngilangi kira-kira $743,000. Korban wis nglaporake anggepan manawa ana wong Rusia sing nggunakake alias 'AltLex' bisa uga ana ing mburi penipuan, kanthi aktif promosi token kasebut ing macem-macem platform media sosial. Dipercaya manawa scammer nggunakake strategi honeypot kanggo ngalihake pangguna saka token Linea asli, sing beroperasi minangka jaringan skala Ethereum. Sawise penipuan, kabeh jumlah ditransfer menyang cryptocurrency mixer Tornado Cash, sing bubar teka ing geni kanggo dinuga nggampangake kegiatan laundering dhuwit kanggo kriminal lan peretas Korea Utara, nglibatno mayuta-yuta dolar ing cryptocurrency dicolong.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -