News CryptocurrencyCEO Coinbase Brian Armstrong Njlentrehake Ora Ana Token kanggo Jaringan Base Layer-2

CEO Coinbase Brian Armstrong Njlentrehake Ora Ana Token kanggo Jaringan Base Layer-2

Ing diskusi anyar karo Decrypt, Brian Armstrong, CEO saka Coinbase, njlentrehake yen perusahaan ora duwe rencana kanggo ngetokake token kanggo jaringan Base layer-2. Iki mbantah desas-desus sadurunge lan komentar saka Kepala Pejabat Hukum Coinbase Paul Grewal. Pranyatan Armstrong penting amarga nuduhake arah strategis Coinbase kanggo ngembangake jaringan lapisan-2 lan melu ekosistem cryptocurrency sing luwih akeh.

Wiwit diluncurake ing wulan Agustus, Base ngalami wutah sing signifikan, kanthi cepet dadi jaringan lapisan-2 paling gedhe nomer telu kanthi total nilai dikunci (TVL), kanthi kira-kira $500 yuta ing TVL lan sejuta dompet interaksi.

Jaringan Layer-2, sing nambah sistem blockchain sing ana kaya Ethereum kanthi nawakake transaksi sing luwih cepet lan luwih murah, ngatasi tantangan skalabilitas lapisan dasar. Mundhak cepet Base ing sektor iki penting, nandheske pengaruh potensial ing pasar crypto.

Armstrong ndeleng Base luwih saka mung a Coinbase proyek, mbayangake minangka upaya fokus komunitas sing bisa dioperasikake karo ekosistem crypto sing luwih gedhe. Panggunaan Base tumpukan Optimisme ing Ethereum minangka pilihan strategis kanggo njamin kompatibilitas lan keterlibatan komunitas sing akeh. Kanthi dhukungan Coinbase, strategi iki nduweni tujuan kanggo mbangun kapercayan lan stabilitas ing jaringan.

Armstrong duwe tujuan ambisi kanggo transaksi Coinbase, ngarahake wektu rata-rata kurang saka siji detik lan biaya siji sen. Sadhar gol iki mbutuhake dandan sing signifikan kanggo Base lan integrasi luwih saka solusi lapisan-2 ing platform Coinbase.

Armstrong luwih nyatakake, "Iki ora diwatesi mung ing Base," nyoroti rencana kanggo nggabungake teknologi kaya Bitcoin's Lightning Network lan sistem lapisan-1 cepet liyane kayata Solana. Saiki, udakara 7% transaksi Coinbase nggunakake lapisan-2, nanging ana tujuan internal kanggo nambah angka kasebut minangka bagean saka strategi jangka panjang.

Dheweke uga ngakoni tren akeh ijol-ijolan liyane, kaya Kraken lan OKX, ngembangake solusi lapisan-2, nanging ngelingake marang ekosistem sing pecah-pecah ing ngendi saben platform nganggo jaringan lapisan-2 dhewe. Nanging, dheweke ndhukung konsolidasi ing sawetara jaringan lapisan-2 kanggo ngoptimalake efisiensi lan interoperabilitas ing domain cryptocurrency.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -