News CryptocurrencyPusat Koin Tantangan Aturan Campuran Mata Uang Virtual FinCEN sing overreaching

Pusat Koin Nantang Aturan Campuran Mata Uang Virtual FinCEN sing Overreaching

Coin Center, sawijining klompok riset lan advokasi sing misuwur ing bidang mata uang digital, wis mbantah akeh babagan proposisi Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Proposal iki ngupaya kanggo nggolongake transaksi mata uang digital tartamtu minangka masalah pencucian dhuwit utama (PMLC), utamane fokus ing campuran cryptocurrency. Coin Center ngritik aturan kanggo unprecedented, orane katrangan kebacut sudhut lan potensial nglanggar hak konstitusional.

Aturan iki minangka conto pisanan wiwit Kongres netepake kekuwatan 311 23 taun kepungkur, ing ngendi FinCEN nemtokake kabeh kategori transaksi minangka PMLC. Pusat Coin nuduhake ora ana kasus sadurunge, nyorot kahanan sing durung mesthi hukum kanggo wong-wong sing ora sengaja melu transaksi sing saiki dianggep PMLC, nyebabake karusakan ekonomi lan reputasi sing abot.

Ing layang mbukak tanggal 22 Januari, Coin Center ditulis uneg-uneg babagan definisi amba banget saka itungan virtual nyawiji, kang bisa ora sengaja criminalize transaksi sah. Tantangan kasebut dumunung ing nemtokake transaksi campuran, mbedakake antarane tumindak privasi sing bener lan aktivitas ilegal.

Masalah kritis liyane yaiku pengaruh aturan kasebut ing transaksi domestik. Coin Center udur yen formulasi saiki gagal kanggo misahake transaksi manca lan domestik cekap, anjog kanggo nliti undue lan panjaluk nglaporake ing spektrum sing godhongé amba saka operasi domestik. Organisasi kasebut nyatakake overreach iki ngluwihi wewenang statutori FinCEN miturut Undhang-undhang PATRIOT, sing utamane fokus ing transaksi manca.

Organisasi kasebut uga nyorot konflik konstitusional sing potensial, utamane babagan hak-hak proses. Iki nuduhake manawa individu lan entitas sing melu transaksi mata uang digital sing sah bisa nandhang kerugian properti utawa kamardikan tanpa kabar utawa kesempatan ngrungokake.

Given uneg-uneg iki, Coin Center ndhesek FinCEN kanggo melu ing kabar luwih saka ngajokaken rulemaking (NPRM) kanggo njlentrehake beda antarane transaksi domestik lan manca lan nimbang maneh impact aturan ing pangguna cryptocurrency sah. Dheweke ndhukung pedoman sing jelas lan strategi sing seimbang sing ngormati kebebasan individu nalika ngatasi masalah pencucian uang.

Resolusi proses regulasi iki nduweni implikasi sing akeh kanggo industri mata uang digital, utamane babagan privasi lan panggunaan mata uang digital sing sah. Debat sing terus-terusan bakal diamati kanthi apik dening komunitas crypto lan lembaga regulasi nalika padha njelajah aspek regulasi finansial sing penting iki.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -