News CryptocurrencyCEO Cantor Fitzgerald Validates Stabilitas Keuangan Tether

CEO Cantor Fitzgerald Validates Stabilitas Keuangan Tether

Howard Lutnick, direktur eksekutif Cantor Fitzgerald LP, wis verifikasi soliditas finansial Tether Holdings. Perusahaan Lutnick, sing dadi kustodian kanggo Tether, wis negesake konsistensi laporan keuangan Tether karo aset sing diumumake. Minangka data paling anyar ing wulan Juni, aset Tether kacarita udakara $86 milyar, jumlah gedhe sing dituju kanggo ndhukung $83 milyar ing sirkulasi stablecoin USDT.

Cantor Fitzgerald minangka instrumental kanggo ngawasi bagean penting saka aset Tether. Validasi iki penting banget, utamane ngelingi keraguan sing wis suwe babagan pratelan Tether sing duwe dhukungan dolar siji-kanggo-siji kanggo stablecoin.

Ing wawancara Bloomberg Television, Lutnick nyatakake kanthi yakin manawa Tether duwe dana sing diklaim duwe. Dheweke negesake manawa perusahaane nindakake tinjauan lengkap babagan cathetan finansial Tether, kanthi efektif ngatasi kahanan sing durung mesthi babagan kepemilikan finansial Tether.

Tether's USDT, stablecoin paling gedhe ing donya, duwe sirkulasi meh $95 milyar. Ing taun 2021, Tether ngrampungake perselisihan karo panguwasa pangaturan AS, kanthi denda luwih saka $40 yuta amarga diduga nyasarké klaim babagan cadangan finansial. Salajengipun, Tether wiwit nerbitake attestations saka perusahaan accounting independen kanggo nyedhiyani nganyari sok-sok ing cadangan sawijining, sanadyan iku mandheg cendhak audit lengkap.

Laporan anyar dening Kantor PBB babagan Narkoba lan Kejahatan ngenali USDT minangka alat sing disenengi kanggo pencucian dhuwit lan transaksi ilegal liyane. Nanggepi, Tether nandheske maneh pengabdian kanggo nyegah penyalahgunaan cryptocurrencies ing kegiatan pidana. Perusahaan kasebut nandheske keterlacakan transaksi pamblokiran, kanthi alesan yen fitur iki ndadekake token kasebut minangka alat sing ora bisa digunakake kanggo panggunaan ilegal.

Ing sawetara sasi kepungkur, Tether wis aktif kerja sama karo badan pangaturan AS kanggo ngenali lan ngrampas aset crypto sing ana hubungane karo kegiatan kriminal. Ing kasus sing misuwur ing Nopember pungkasan, penerbit stablecoin beku $ 225 yuta ing USDT sing disambungake menyang grup perdagangan sing diselidiki dening DOJ.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -