News CryptocurrencyBank Sentral Nigeria Ngangkat Larangan Layanan Crypto

Bank Sentral Nigeria Ngangkat Larangan Layanan Crypto

The Bank Pusat Nigeria bubar mbalikke larangan ing bank-bank lokal lan institusi financial saka nyediakake layanan kanggo perusahaan cryptocurrency. Kaputusan iki, sing diumumake minggu kepungkur, mbatalake arahan 2021 sing nglarang institusi kasebut melu transaksi cryptocurrency. Sanajan Bank Sentral Nigeria (CBN) wis njlentrehake manawa ora langsung nglarang dagang crypto, watesan kasebut nyebabake pangguna pindhah menyang perdagangan peer-to-peer.

Owah-owahan iki kamungkinan kanggo ngedongkrak adopsi cryptocurrency ing Nigeria, negara kanthi cepet ngisinake aset digital. Kabijakan anyar ngidini ijol-ijolan crypto lan panyedhiya layanan mbukak akun bank, sing bisa nambah adopsi. Yellow Card, ijol-ijolan pan-Afrika sing unggul, arep nglamar lisensi crypto ing Nigeria, selaras karo kerangka peraturan anyar sing dienalake ing Mei.

Lasbery Oludimu, Kepala Petugas Perlindungan Data ing Kartu Kuning, ndeleng owah-owahan kabijakan iki minangka nggawe lingkungan sing diatur sing mbangun kapercayan lan kapercayan, ngarepake adopsi pangguna sing signifikan. Pamindhahan CBN selaras karo tren global ngatur cryptocurrencies, kaya sing disaranake dening organisasi internasional kaya Dewan Stabilitas Keuangan lan Dana Moneter Internasional.

Tokoh sing misuwur ing komunitas crypto Nigerian nyatakake kasenengan, nyandhingake pengumuman CBN menyang "hadiah Natal."

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -