News CryptocurrencyBlackRock Challenges SEC's Bias Against Spot-Crypto ETFs

BlackRock Challenges SEC's Bias Against Spot-Crypto ETFs

BlackRock wis nantang alesan babagan perawatan beda-beda saka Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC) kanggo ETF berjangka crypto dibandhingake karo ETF spot-crypto, nyatakake ora ana dhasar sing bener kanggo disparitas iki.

Bubar, ambisi BlackRock kanggo ngluncurake ETF spot-Ether (ETH), kanthi jeneng "iShares Ethereum Trust," maju. Perkembangan iki sawise Nasdaq ngirim formulir aplikasi 19b-4 menyang SEC atas jenenge BlackRock tanggal 9 November.

Ing aplikasi iki, BlackRock takon pendekatan SEC kanggo nemtokake crypto ETFs. Dheweke ujar manawa penolakan bola-bali SEC babagan aplikasi kasebut didegake kanthi bedane sing salah ing antarane berjangka lan spot ETF.

Nalika SEC durung nyetujoni aplikasi spot-crypto ETF, wis menehi wewenang sawetara ETF crypto futures. SEC mbenerake iki kanthi ngaku yen crypto futures ETF luwih diatur lan menehi perlindungan konsumen luwih akeh miturut Undhang-undhang 1940, dibandhingake karo Undhang-undhang 1933 sing ngatur ETF crypto spot.

SEC uga luwih milih kerangka regulasi lan perjanjian enggo bareng pengawasan saka pasar berjangka aset digital Chicago Mercantile Exchange (CME).

Nanging, BlackRock negesake manawa pilihan SEC kanggo Undhang-undhang 1940 ora relevan ing konteks iki. Padha argue yen Undhang-undhang nemtokke Watesan ing ETFs lan sponsor, tinimbang ing aset ndasari ETFs.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -