News CryptocurrencyBlackRock lan Fidelity mimpin Lomba ing SEC-Disetujoni Bitcoin ETF

BlackRock lan Fidelity mimpin Lomba ing SEC-Disetujoni Bitcoin ETF

Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC) wis menehi sawetara ETF Bitcoin, kanthi produk saka BlackRock lan Fidelity ngluwihi kinerja liyane kanthi signifikan, amarga Grayscale's Bitcoin Trust (GBTC) ngalami arus metu sing penting.

BlackRock lan Fidelity wis metu minangka pimpinan ing papan, narik kawigaten $1.9 milyar lan $1.6 milyar mungguh ing inflows kanggo titik Bitcoin ETFs. Raksasa finansial loro iki mimpin paket ing antarane sepuluh perusahaan manajemen aset sing disetujoni dening SEC kanggo nawakake produk kasebut.

Ing kontras, Bitwise fokus crypto lan ARK 21Shares, didhukung dening Cathie Wood, ngetutake adoh, saben-saben bisa ngasilake luwih saka $ 500 yuta.

Miturut laporan Bloomberg 24 Januari, Fidelity's Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) lan BlackRock's iShares Bitcoin Trust (IBIT) nyathet 70% saka kabeh investasi menyang produk ijol-ijolan Bitcoin titik.

Apike, ETF saka BlackRock lan Fidelity kalebu sing paling cepet tekan luwih saka $ 1 milyar ing aset manajemen (AUM), prestasi sing bisa dibantu dening reputasi sing apik banget ing Wall Street.

Nanging, Grayscale's Bitcoin Trust (GBTC) wis katon meh $ 4 milyar ing outflows wiwit endorsement SEC saka titik Bitcoin ETFs. Senadyan outflows iki, dana Grayscale tetep paling gedhé ing pasar, karo liwat $20 milyar ing kapitalisasi pasar lan nyekeli luwih saka 500,000 Bitcoins.

Wiwit introduksi spot Bitcoin ETFs tanggal 11 Januari, Grayscale wis nransfer kira-kira 93,700 Bitcoins, regane kira-kira $ 3.9 milyar, menyang dompet Coinbase Prime, minangka kacarita dening tenan blockchain analytics LookOnChain. Penarikan massive iki diyakini wis ngetokake tekanan adol ing Bitcoin, amarga likuidasi token nyukupi tuntutan penebusan.

Grayscale's Bitcoin Trust, kanthi biaya manajemen 1.5% - sing paling dhuwur ing antarane kanca-kancane - wis dadi subyek debat lan analisis. Sanajan iki minangka pangurangan tipis saka ragad 2% sadurunge, CEO Grayscale Michael Sonnenshein mbela rega kasebut, kanthi nyebutake ukuran dana, likuiditas, lan jabatan minangka titik paling penting ing pasar Bitcoin ETF. Sonnenshein nyathet yen liyane, sing ngetokake sekuritas anyar wis nyetel biaya sing luwih murah, nganti 0.21%, kanggo narik investor ing pasar sing kompetitif.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -