News CryptocurrencyKesulitan Penambangan Bitcoin Mudhun Ing Turun Rega, Ngantisipasi Setengah Sabanjure ing April ...

Kesulitan Penambangan Bitcoin Mudhun Ing Turun Rega, Ngantisipasi Setengah Sabanjure ing April 2024

Tanggal 10 Desember 2023, ing kesulitan pertambangan Bitcoin (BTC) nyuda 0.96%, kanthi rata-rata hashrate udakara 462.60 EH / s. Pengurangan kesulitan pertambangan iki kedadeyan ing tengah-tengah penurunan rega Bitcoin, sing mudhun dadi $40,500 ing wayah wengi tanggal 11 Desember.

Iki minangka tandha penurunan pertama kesulitan pertambangan Bitcoin wiwit pertengahan September 2023, kaya sing dilaporake BTC.com. Owah-owahan ing metrik iki penting amarga pengaruhe wektu patengahan sing bakal teka, sing diantisipasi ing April 2024. Pangaturan sadurunge kanggo metrik iki yaiku tanggal 26 Nopember 2023, nalika ana kenaikan 5.07% saka level sadurunge, kanthi tingkat hashte ing wektu iku 480.85 EH / s.

Penyesuaian sing bakal teka ing kesulitan pertambangan disetel kanggo 23 Desember 2023. BTC.com prédhiksi pangurangan cilik 0.12%.

Wigati dicathet yen wiwit pertengahan September, rata-rata hashrate ing jaringan Bitcoin wis akeh banget. Miturut pakar saka PlanB, tren iki digandhengake karo penerbit ETF. Analis uga nyathet yen perusahaan gedhe sing tuku Bitcoin langsung saka penambang cenderung mengaruhi rega, asring nyebabake kenaikan hashrate.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -