News CryptocurrencyGrup Bitcoin Nanggapi Kritik BaFin

Grup Bitcoin Nanggapi Kritik BaFin

Jerman Bitcoin Group ngadhepi tambah pengawasan saka pengatur financial BaFin, kang wis dikenali kelemahane pinunjul ing anak perusahaan Futurum Bank ngukur kanggo anti-dhuwit laundering lan counter-terrorism Financing. Tumindak iki nyoroti penekanan sing saya tambah akeh babagan kepatuhan peraturan ing industri cryptocurrency, utamane babagan kejahatan finansial.

Nanggepi panemuan regulator, Bitcoin Group wis ngerteni pentinge masalah kasebut lan wis setya ngrampungake. Perusahaan kasebut nyatakake yen saiki ora ana tandha-tandha pelanggaran ing praktik anti-money laundering utawa counter-terrorism financing. Nanging, iki ora bisa nyuda gravitasi pengamatan BaFin.

Kritik BaFin fokus ing kekurangan substansial ing kontrol internal Bank Futurum, kalebu protokol keamanan, proses teliti, lan tata cara nglaporake aktivitas sing curiga. Masalah kasebut nuduhake masalah sistemik sing luwih jero babagan kemampuan bank kanggo ndeteksi lan nyegah kejahatan finansial.

Marco Bodewein, CEO saka Bitcoin Group, wis njupuk sikap proaktif kanggo ngatasi kekurangan kasebut, nyathet yen ekspansi kanthi cepet perusahaan bisa uga ngluwihi pangembangan proses internal.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -