News CryptocurrencyDominasi Pasar Binance Dips Ing Tengah Rising Kompetisi

Dominasi Pasar Binance Dips Ing Tengah Kompetisi Rising

Laporan anyar dening 0xScope nuduhake yen Binance ditahan ing pasar ijol-ijolan cryptocurrency terpusat wis rada suda sajrone taun kepungkur. Temuan firma analytics blockchain nuduhake yen volume dagang Binance lan metrik liyane wis suda kira-kira 10%. Penurunan iki kedadeyan ing tengah-tengah persaingan sing tambah saka OKX lan ijol-ijolan cilik liyane.

Senadyan mangkono, Binance tetep dadi pemain paling dhuwur ing volume crypto global, nyekel 51.2% pangsa pasar wiwit 17 Oktober 2022, nganti 17 Oktober 2023. Nanging, iki nyuda saka pangsa pasar 54.6% ing Oktober 2022, saiki mudhun. nganti udakara 45% wiwit Juli.

Ing kontras, OKX wis katon munggah pinunjul ing pangsa pasar sawijining, mlumpat saka 10.5% taun pungkasan kanggo 16.1% bubar, tenan posisi dhewe minangka exchange anjog nomer loro. Ijol-ijolan liyane kayata Bybit, Bitget, lan MEXC uga ngalami pertumbuhan sing stabil sajrone taun kepungkur.

Analisis kasebut ora kalebu sawetara ijol-ijolan utama kaya Upbit lan Coinbase, sing ora duwe volume dagang derivatif sing akeh. Nanging, ing pasar titik, Upbit lan Coinbase rangking nomer loro lan katelu, kanthi pangsa Upbit mundhak saka 5% dadi 15% sajrone 52 minggu.

Dominasi pasar titik Binance wis nolak nganti 40%, mudhun banget saka 62% setaun sadurunge. Pengurangan iki bisa uga amarga strategi dhaptar, amarga akeh koin populer ilang regane sawise didaftar ing Binance.

Volume turunan Binance relatif luwih stabil, sanajan uga mudhun saka 50% sadurungé taun dadi 45% bubar. Sauntara kuwi, pangsa OKX ing wilayah iki mundhak saka 10% dadi 15%.

Nambahake tantangan Binance, ijol-ijolan kasebut ngadhepi tuntutan hukum sing signifikan saka Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC) ing wulan Juni, kanthi tuduhan kalebu salah urus dana klien lan nyathet sekuritas sing ora kadhaptar.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -