News CryptocurrencyAI Gambit Biden: Wangsulane Obama Ngangkat Alis

Biden's AI Gambit: Obama's Return Raises Eyes

Ing pamindhahan sing ora dikarepke, Presiden Biden nimbali mantan Presiden Obama supaya mbantu ngarahake Gedung Putih liwat jagad pangembangan AI sing rumit. Nalika tembung nyebar, jangkar Fox News Laura Ingraham nganggep mamang, nyaranake manawa peran Obama luwih akeh tinimbang sing katon.

Tatanan eksekutif anyar babagan AI saka Presiden Biden nandhani langkah serius menyang pengawasan federal sing luwih kuat ing sektor dinamis iki. Pamrentah njaluk saran saka Barack Obama, nutul alignment karo Biden babagan masalah kasebut. NBC News nyakup pendekatan tangan Obama, kalebu diskusi karo pimpinan teknologi lan input strategis kanggo staf West Wing.

Ingraham, Nanging, muter tenunan beda. Dheweke nggambar partisipasi Obama minangka taktik kanggo mbayangake maneh negara kasebut kanthi AI. Dheweke nggodha visi gedhene babagan masa depan Amerika, ngusulake yen AI bisa dadi alat pilihan kanggo transformasi kasebut.

Ingraham tansah mangu-mangu, Ingraham nyumurupi ambane pengaruh Obama sing terus-terusan, menehi saran yen dheweke isih bisa narik keputusan Gedung Putih. Klip video nuduhake Obama mikir babagan gagasan progresif kaya minggu kerja sing luwih cendhek lan penghasilan universal - konsep sing ditolak Ingraham minangka bagean saka "potpourri kabijakan".

Kanthi ironi, dheweke menehi skenario iki kanggo para pamirsa, njaluk supaya dheweke mikir apa peran Obama minangka penasihat AI mung minangka ngarep kanggo nyurung agenda kebijakan pribadine.

Laura Ingraham ngajak para pamirsa kanggo spekulasi babagan alasan Obama nyilem jero menyang AI karo Gedung Putih. Dheweke menehi pitunjuk babagan motif ulterior, nyimpulake manawa kemitraan iki bisa dadi langkah sing disengaja kanggo nggawe visi kanggo masa depan Amerika.

Dheweke nuduhake macem-macem conto Obama melu kabijakan sing maju, digunakake kanggo mbangun kasus yen dalan mangsa AI luwih saka mung teknis kanggo Obama; bisa dadi dalane kanggo ngukir bangsa kanthi cara sing ora cocog karo pangarep-arep umum.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -