News News

Paxos kanggo Bukak Dollar-Backed Stablecoin

Paxos, broker mata uang kripto, wis entuk persetujuan peraturan awal ing Singapura kanggo nawakake layanan token pembayaran digital, kanthi tujuan kanggo miwiti stablecoin sing didhukung dolar AS nalika nampa persetujuan lengkap. Gerakan iki nderek akuisisi lisensi awal ing Singapura kanggo layanan tokenisasi lan hak asuh.

CEO Ripple ngritik Peraturan Crypto AS

Brad Garlinghouse, CEO Ripple, bubar nyatakake kritik sing kuat marang peraturan AS

Potensi Mbukak Kunci: Inkubator Blockchain Solana

Ing tanggal 26 Oktober, Solana Labs ngumumake inisiatif inkubator anyar sing tujuane nyengkuyung pertumbuhan proyek ing pamblokiran Solana. jenenge Solana...

SHIBA's Wild Ride: Saka 3,000% Surge nganti 84% Plunge

A cryptocurrency meme-inspirasi anyar sing jenenge Shiba ($SHIBA), sing wis dijuluki dhewe minangka "Birth of a New King," ngalami peningkatan 3,000% ing ...

Nelusuri Mundhak Mata Uang Digital China ing Pasar Global

Ing dina Jumuah, media negara nglaporake manawa pejabat saka regulator ijol-ijolan manca China nyebutake "fitur sing bisa diprogram" saka mata uang digital bank sentral (CBDC) ...

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -