News CryptocurrencyInggris mimpin Groundbreaking AI Safety Accord, Musk ing Rawuh

Inggris mimpin Groundbreaking AI Safety Accord, Musk ing Rawuh

Ing kesimpulan saka Sidang Kemuncak Keamanan AI rong dina pisanan ing Inggris, Perdana Menteri Rishi Sunak ngumumake kesepakatan groundbreaking sing dikenal minangka Bletchley Park Communique. Pakta iki, sing ditindakake ing antarane pamrentah sekutu lan perusahaan AI sing unggul, bakal mbutuhake pangembang AI supaya modele diuji kanthi mandiri sadurunge diluncurake menyang umum.

Perdana Menteri Sunak negesake manawa perusahaan AI ora bakal bisa digunakake maneh tanpa pengawasan, ujar manawa ora bisa "nandhani peer dhewe" maneh. Dheweke ngrayakake inisiatif iki minangka langkah penting kanggo ningkatake safety AI, menehi tandha kolaborasi internasional sing durung tau ana sadurunge. Inisiatif iki nglumpukake pamrentah, masyarakat sipil, akademisi, lan pangembang teknologi kanggo setuju babagan kerangka umum kanggo review independen teknologi AI sadurunge diluncurake.

Implikasi saka kabijakan kasebut akeh banget, duweni potensi mengaruhi perusahaan AI sing wis mapan lan wong anyar ing lapangan.

KTT kasebut ndeleng partisipasi saka negara-negara ing ndonya, kalebu AS, EU, lan liya-liyane. Nanging, China utamane ora ana ing proses dina kaping pindho lan mula ora melu perjanjian uji coba keamanan, sing nggawe alis. Sunak ngatasi iki kanthi nyorot kabijakan ati-ati ing Inggris kanggo melu karo China kanthi selektif, ngimbangi kabutuhan dialog kanthi pentinge keamanan.

Elon Musk, CEO Tesla, uga melu, kehadirane ing puncak kasebut nuduhake kesempatan sing signifikan kanggo kolaborasi lan menehi tandha proyek AI ing mangsa ngarep.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -