News CryptocurrencyAbu Dhabi Nyetel Tolok ukur Global karo Pioneering DLT Regulatory Framework kanggo Blockchain...

Abu Dhabi Nyetel Tolok ukur Global karo Pioneering DLT Regulatory Framework kanggo Blockchain lan DAO

Abu Dhabi wis ngluncurake kerangka regulasi inovatif kanggo Distributed Ledger Technology (DLT), nggawe standar kanggo operasi blockchain lan DAO sing bisa dadi model ing saindenging jagad.

The Abu Dhabi Pasar Global (ADGM) wis ngenalake Peraturan Yayasan DLT 2023, nyetel kerangka hukum groundbreaking kanggo pamrentahan teknologi blockchain lan Organisasi Otonomi Terdesentralisasi (DAO). Otoritas Registrasi ADGM wis ngumumake yen aturan kasebut bakal nguatake industri blockchain lan Web3, posisi loro wilayah lan ADGM minangka pimpinan ing bidang peraturan aset digital.

Dirancang kanggo ngatasi tantangan unik ing lingkungan blockchain, Peraturan Yayasan DLT nggampangake fungsi lan penerbitan token dening DAO lan yayasan blockchain. Kanthi langkah-langkah kasebut, UAE dadi sing pertama ing jagad iki ngetrapake standar regulasi sing luwih maju, dadi preseden kanggo wong liya. Peraturan kasebut katon penting dening ADGM, amarga Abu Dhabi kanthi cepet muncul minangka hub kanggo inovasi aset digital. Rezim regulasi anyar iki nduweni tujuan kanggo nyurung kemajuan sing signifikan ing bidang aset digital, ningkatake visi masa depan industri sing transparan lan efektif. Kajaba iku, ADGM wis nerbitake dokumen 76-halaman lengkap babagan Peraturan DLT Foundations, sing nyakup syarat kanggo registrasi bisnis, tanggung jawab, dokumentasi sing dibutuhake, lan prosedur audit.

Liwat panyiapan lanskap regulasi iki, ADGM nguatake peran pionir UAE ing ekonomi digital global, nggawe grafik kanggo ekosistem aset digital sing transparan, efisien, lan aman.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -