News CryptocurrencyAave Nundha Saperangan Pasar Sauntara Amarga Masalah Fitur

Aave Nundha Saperangan Pasar Sauntara Amarga Masalah Fitur

Keuangan desentralisasi (Defi) platform Aave wis mandheg sementara kegiatan ing sawetara pasar ing tanggal 4 November, sawise deteksi masalah karo fitur tartamtu, kaya sing kasebut ing pesen ing X (sadurunge dikenal minangka Twitter).

Gangguan iki wis nyebar ing macem-macem jaringan, nyakup Pasar Aave V2 Ethereum lan pilih aset ing Aave V2 ing Avalanche. Kajaba iku, aset tartamtu sing di-host ing Polygon, Arbitrum, lan Optimisme saiki ora bisa diakses.

"Laporan babagan masalah karo aspek tartamtu saka Protokol Aave digawa menyang perhatian kita dina iki," ujare Aave, nyathet manawa pangembang komunitas wis verifikasi masalah kasebut lan wali wis ngetrapake langkah-langkah perlindungan sementara, supaya ora ana dana sing mbebayani.

Aave nahan rincian babagan sifat masalah utawa fitur lan aset sing kena pengaruh. Nanging, woro-woro Aave nyoroti manawa keamanan dana ing pasar-pasar kasebut tetep ora ana kompromi.

Pengumuman kasebut njlentrehake manawa masalah kasebut ora ngluwihi pasar Aave V3 ing Ethereum, Base, utawa Metis, lan pasar Aave V2 ing Polygon lan Avalanche tetep ora kena pengaruh.

Aave uga nyebutake manawa proposal pamrentahan kanggo mulihake operasi normal bakal teka lan analisa lengkap bakal dituduhake nalika ngrampungake masalah kasebut.

Nalika aset beku, pangguna sing wis nyedhiyakake utawa nyilih isih bisa mbatalake lan mbayar maneh posisi, nanging panyedhiya utawa utang anyar ditahan nganti masalah kasebut dirampungake, ujare Aave. Ora ana operasi maneh sing bisa ditindakake kanthi aset sing ngaso.

Kayane ora ana pengaruh saka kahanan iki ing nilai dagang token asli Aave, AAVE. Ing wektu nglaporake, rega AAVE kadhaptar ing $ 89.10, nuduhake penurunan cilik 1.54%, miturut data saka CoinMarketCap.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -