News CryptocurrencyLuwih saka $1 Yuta ing Token BONE Siap kanggo Konversi lan Burn SHIB

Luwih saka $1 Yuta ing Token BONE Siap kanggo Konversi lan Burn SHIB

Akun Twitter sing misuwur fokus ing tema Shiba Inu, @ShibBPP, bubar ngirim tweet sing nyenengake komunitas SHIB. Tweet kasebut nuduhake yen luwih saka yuta dolar token BONE kasedhiya kanggo diowahi dadi SHIB lan banjur dirusak. Iki nggawe pitakonan, "Sapa sing bakal menet tombol?" Iki nuduhake 1,396,569 token BONE, regane $ 1,028,306, diklumpukake ing biaya transaksi ing Shibarium. Nanging, ana komplikasi sing nyegah kobong langsung kabeh token BONE iki sawise konversi.

Komunitas SHIB saiki buzzing babagan potensial karusakan SHIB massive iki, nanging tingkat kobong nyata wis mung katon munggah sethitik, karo bab 2.8 yuta Shiba Inu token dikirim menyang alamat 'mati'. Ing Shibarium, biaya transaksi dibayar ing token Bone ShibaSwap (BONE). Sebagean signifikan saka biaya kasebut disedhiyakake kanggo rong tujuan: ndhukung operasi Shibarium lan konversi dadi SHIB kanggo diobong kanthi ngirim menyang dompet sing ora bisa digunakake.

Token 1,396,569 BONE sing dibahas durung dialokasikan kanthi lengkap, antarane apa sing bakal diobong lan apa sing bakal tetep kanggo tim pangembangan. Mangkono, masyarakat nganti saiki durung nyekseni acara kobongan SHIB.

Babagan aktivitas bakar anyar, pelacak dompet Shibburn nuduhake yen komunitas SHIB wis ngilangi total 2,886,049 SHIB sajrone 24 jam kepungkur. Kegiatan iki ningkatake tingkat pembakaran sakabèhé kanthi 49.04%, kanthi transaksi tunggal sing ngrusak 1,918,173 SHIB.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -