Warta bisnisPapan OpenAI Mbusak Sam Altman minangka CEO

Papan OpenAI Mbusak Sam Altman minangka CEO

Dewan direksi mecat Sam Altman saka kalungguhane minangka CEO saka OpenAI, minangka kacarita ing kirim blog ing November 17. Keputusan iki mèlu proses review lengkap, concluding sing interaksi Altman karo Papan kurang kejujuran konsisten, impeding tanggung jawab pengawasan sing.

Mira Murati, Chief Technology Officer, wis diangkat dadi CEO interim. Dewan OpenAI nyatakake komitmen lengkap kanggo nerusake pangembangan teknologi AI, nandheske tujuan dhasar organisasi kanggo ngembangake intelijen umum buatan kanggo entuk manfaat kanggo kabeh manungsa. Dheweke negesake kapercayan marang kabisan Murati kanggo mimpin sajrone transisi iki.

Sanajan ngakoni kontribusi penting Sam Altman kanggo panyiapan lan pertumbuhan OpenAI, dewan kasebut nyatakake yen kepemimpinan anyar dibutuhake kanggo masa depan. Greg Brockman, ketua dewan, uga bakal ninggalake jabatane nanging bakal tetep dadi karyawan ing sangisore pengawasan CEO.

Papan kasebut, kalebu Adam D'Angelo, Tasha McCauley, Helen Toner, lan ilmuwan kepala OpenAI Ilya Sutskever, umume nduwe direktur independen tanpa ekuitas ing OpenAI.

Altman, uga pangadeg Tools for Humanity lan melu proyek crypto Worldcoin, ora bisa dihubungi kanggo komentar. Tools for Humanity ora nanggapi pitakon saka Cointelegraph kanthi tenggat wektu publikasi.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -