Dhaptar AirDropsZkLink Kalima Free NFT Mystery Box

ZkLink Kalima Free NFT Mystery Box

zkLink minangka infrastruktur dagang multi-chain sing diamanake karo zk-SNARKS, nguatake produk dagang desentralisasi generasi sabanjure kayata buku pesenan DEX, pasar NFT, lan liya-liyane.

zkLink mbangun middleware ZK-Rollup sing nyambung menyang macem-macem L1 lan L2, lan nyedhiyakake macem-macem API tingkat dhuwur. Pangembang bisa kanthi gampang masang dApps dagang kanthi kustomisasi dhuwur lan akses menyang likuiditas agregat, dene pangguna pungkasan bisa entuk manfaat saka pengalaman dagang multi-rantai sing lancar. Kajaba iku, zkLink uga ndhukung penerbitan lan bridging OFT (Omnichain Fungible Token).

Kemitraan: LayerZero, Certik, CyberConnect, Linea, Base.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Yèn panjenengan iki
  2. Sampeyan bisa njaluk Kothak Misteri ($0,01; BNB)

Ganjaran: ZkLink NFT

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -