Dhaptar AirDropsDaftar Tunggu Uniswap Dompet

Daftar Tunggu Uniswap Dompet

Uniswap minangka ijol-ijolan desentralisasi (utawa DEX) paling gedhe sing beroperasi ing pamblokiran Ethereum. Iki ngidini pangguna ing ngendi wae ing donya kanggo perdagangan crypto tanpa perantara. Bubar, Uniswap nedha awan App ing iOS, lan iku comong banget rauh ing Android OS. Akses dhaptar tunggu menyang Android Beta mbukak.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. menyang situs
  2. Ketik email
  3. Ngundang kanca

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -