Dhaptar AirDropsThetanuts Finance Airdrop

Thetanuts Finance Airdrop

Thetanuts Finance minangka protokol opsi on-chain terdesentralisasi sing fokus ing opsi altcoin, ngidini pangguna bisa dawa utawa cendhak ing opsi on-chain. Miwiti seri pencarian sing dirancang kanggo nyemplungake sampeyan ing penawaran Thetanuts Finance.

Investasi ing proyek: $ 35M

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Kampanye Galxe pisanan kene (Jawaban: C,C,C,C)
  2. Kampanye Galxe kapindho kene
  3. Formulir Google

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -