Dhaptar AirDropsTaiko Testnet

Taiko Testnet

Taiko yaiku Ethereum-L2 ZK-Rollup terdesentralisasi sing nawakake cara paling asli kanggo skala Ethereum, kanthi ndhukung macem-macem jinis opcode ZK-EVM ing arsitektur lapisan-2 sing desentralisasi, tanpa ijin, lan aman. 

Vitalik Buterin nggambarake pangembangan Taiko minangka "Karya sing Menarik". Taiko minangka ZK-EVM Tipe-1, ngutamakake kesetaraan EVM/Ethereum sing sampurna tinimbang kacepetan generasi sing tahan ZK. 

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Add Sepolia and Jolnir to your wallet kene
  2. Get Sepolia ETH kene
  3. Get HORSE tokens kene
  4. Bridge tokens from Sepolia to Jolnir kene
  5. Make swaps and add liquidity hsadèrèngipun
  6. Buy Domain kene
  7. Also you can find more posts about Taiko Airdrop on our website

Biaya: $0

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -