Dhaptar AirDropsSmart Layer Launchpad - Tumindak Cepet

Smart Layer Launchpad - Tumindak Cepet

Smart Layer Launchpad.Mbukak kunci daya ERC-5169 lan Smart Token (Token Executable/NFTs) kanggo ngirim web sentris token. Pilih ing antarane NFT cerdas kanggo nyoba fungsi token cerdas.

Dheweke saiki wis ngenalake launchpad sing diwatesi karo sing pertama 50,000 peserta. Kanggo saben wong sing diundang, kita bakal nampa 25 poin.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Rampung kabeh ing iki kirim
  2. Go kene
  3. Ketik kode: EX7TQQ
  4. Yen sampeyan duwe masalah, mung muat ulang kaca kasebut
  5. Pindhah menyang "Program Akses Awal"
  6. Ajak kanca karo link referral sampeyan

Biaya: $0

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -