Dhaptar AirDropsRainbow Wallet - Airdrop Dikonfirmasi

Rainbow Wallet - Airdrop Dikonfirmasi

Rainbow minangka dompet Ethereum sing nyenengake, prasaja, lan aman sing ndadekake ngatur aset dadi bungah. Apik kanggo para pendatang anyar lan pangguna daya, Rainbow ngidini sampeyan ngontrol kabeh crypto sampeyan. Sampeyan duwe aset langsung amarga kekuwatan kriptografi lan pamblokiran Ethereum, lan Rainbow nggawe kabeh dompet lan kunci sampeyan gampang.

Investasi ing proyek: $ 19,5M

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. download dompet pelangi
  2. Disaranake sampeyan ngimpor dompet utawa nggawe dompet anyar
  3. Klik ing lambang Airdrop ing sisih tengen ngisor.
  4. Ketik kode referal: KX7PFF (tambahan 250 poin)

Kanggo entuk luwih akeh poin:

  • Ganti nganggo dompet Rainbow.
  • Bridge nggunakake dompet Rainbow.
  • Ajak kancamu.

Gunakake Polygon Mainnet kanggo biaya sing paling murah.

wewaler:

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -