Dhaptar AirDropsPrivy & Zora NFT

Privy & Zora NFT

Zora ngenalake kerangka kanggo nggawe lan dagang koleksi NFT. Intine, iki minangka pasar NFT sing menehi kekuwatan para pangripta kanggo ngeculake koleksi digital dhewe lan kasedhiya kanggo dicithak. Proyèk wis kasil aman pendanaan saka $ 60M, karo kontribusi saka Vinbase Ventures, Haun Ventures, Kindred, lan telung investor malaekat.

Posting babagan Privy punika kene

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. menyang situs
  2. Mint NFT

Biaya: $2,5

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -