Dhaptar AirDropsNFPrompt Mangsa 2 - Airdrop Dikonfirmasi

NFPrompt Mangsa 2 - Airdrop Dikonfirmasi

NFPrompt minangka Platform Artis Prompt pisanan ing Web3, sing ngidini sampeyan nggawe bayangan menyang NFT Generasi AI. Kolektor lan penggemar bisa tuku / adol NFT bebarengan karo pituduh sing digunakake kanggo ngasilake gambar kasebut.

Рrevious airdrop ana $ 200- $ 600 saben wong

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. menyang situs lan nyambung dompet
  2. Klik "Earn"
  3. Rampung tugas
  4. Njaluk ganjaran saben dina (Sampeyan butuh dhuwit kanggo ragad. Ragad paling murah bakal ana ing jaringan opBNB)

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -