Dhaptar AirDropsMantle Journey Airdrop - Klaim Ganjaran

Mantle Journey Airdrop - Klaim Ganjaran

Mantle Journey ngindeks aktivitas lan interaksi sampeyan ing Mantle Network, on-chain lan off-chain, lan ngowahi dadi mil perjalanan. Mantle Journey Miles sampeyan bakal mbukak akeh keuntungan ing Ekosistem Mantle. Gabung karo kita dina iki kanggo mbukak potensial lengkap Mantle Journey, lan dadi bagean integral saka komunitas Mantle.

Pratelan identitas Mantle sing unik lan miwiti Mantle Journey sampeyan dhewe, program akses terbuka lan basis kinerja sing dirancang kanggo menehi ganjaran marang pangguna lan aplikasi.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Yen sampeyan ngrampungake kabeh iki kirim
  2. Sampeyan bisa njaluk ganjaran kene
Mantle Journey Airdrop - Klaim Ganjaran - Coinatory

Ganjaran: Kita bakal entuk 39 MNT = $25. Ganjaran sampeyan bakal gumantung ing kegiatan sampeyan ing proyek kasebut. Sampeyan bisa ngedol token ing Bybit

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -