Dhaptar AirDropsFarcaster Airdrop - Kabeh Kita Ngerti

Farcaster Airdrop - Kabeh Kita Ngerti

Farcaster minangka jaringan sosial sing terdesentralisasi. Iki minangka protokol mbukak sing ndhukung akeh klien, padha karo kothak layang. Pangguna bisa bebas migrasi identitas sosial antarane aplikasi, lan pangembang bisa bebas mbangun aplikasi karo fitur anyar ing jaringan. Ing Farcaster, sampeyan bisa ngirim siaran pesen teks singkat sing nyambung menyang alamat Ethereum sampeyan. Verifikasi kepemilikan alamat ngidini sawetara fitur, kalebu nampilake NFT sampeyan, nggunakake NFT minangka avatar sing wis diverifikasi, lan liya-liyane. 

Investasi ing proyek: $ 30M

Kemitraan: ing 16z, Vinbase Ventures, Modal Multicoin.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Isi wangun
  2. menyang situs
  3. "Penanganan klaim" ($3,5; ETH)
  4. Gulung mudhun lan temokake "ID Farcaster"
  5. Mint Farcaster ID ($1,3; Optimisme)
  6. Sampeyan uga bisa mint Unit Panyimpenan Farcaster ($ 7 + ragad; Optimisme) nanging opsional
  7. Gulung mudhun lan temokake "Legendary Lil' FarStray"
  8. Klaim "Legendary Lil' FarStray" (Gratis)
  9. Go kene lan njawab kabeh quests
  10. Nggoleki lengkap kene
  11. Ndaftar kene
  12. Download seluler app
  13. Sampeyan uga bisa mint Farcaster NFT. Kabeh rincian kene

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -