Dhaptar AirDropsCred Airdrop - Ganjaran Kanggo Aktivitas Aptos

Cred Airdrop - Ganjaran Kanggo Aktivitas Aptos

Cred minangka sistem poin kesetiaan sing menehi ganjaran marang pangguna amarga aktif ing rantai. Kita nggunakake algoritma sing digawe khusus kanggo ngetung poin CRED sing bisa dipikolehi kanthi nggunakake platform DeFi lan nyekel NFT tartamtu. Saiki kita ndhukung ekosistem Aptos lan cepet ngembangake rantai liyane.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Yen sampeyan ora duwe dompet Petra. Ngundhuh kene
  2. menyang situs
  3. Ketik kode undangan: IENWD
  4. Ngenteni nganyari

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -