Dhaptar AirDropsBybit ByVotes Bab 19 - Airdrop Dikonfirmasi

Bybit ByVotes Bab 19 - Airdrop Dikonfirmasi

Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo milih proyek sing sampeyan pengin ndeleng dhaptar ing platform dagang Spot. Kajaba iku, sampeyan bakal nampa ganjaran sing dijamin nalika proyek sing sampeyan pilih kasil didaftar ing platform kita!

Wektu iki, pilih Protokol Cetus (CETUS), RocketX Exchange (RVF), utawa Zigcoin (ZIG) sing paling disenengi.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Yen sampeyan ora duwe akun Bybit. Sampeyan bisa ndhaftar kene
  2. Kita bakal njupuk gambar saka Akun Bybit sampeyan tanggal 6 Desember 2023, 11:59PM UTC. Luwih akeh dhuwit recehan (USDT, USDC, USDD, DAI, CUSD lan BUSD) sing sampeyan tahan, luwih akeh swara sing bakal ditampa. Contone, yen sampeyan duwe total 500 USDT ing Akun Spot, Pendanaan, lan Derivatif, sampeyan bakal nampa 500 swara.
  3. voting periode: 7 Desember 2023, 3AM UTC – 8 Desember 2023, 3AM UTC. Pilih proyek favorit sampeyan sajrone periode voting supaya swara sampeyan bisa dirungokake. Sampeyan bisa milih kaping pirang-pirang kanggo siji proyek.
  4. Rincian liyane kene

Proyek sing menang kanthi jumlah swara paling akeh bakal didaftar ing platform dagang Spot. Apa maneh, yen sampeyan wis milih proyek sing menang, token asli proyek kasebut bakal dikirim menyang sampeyan minangka ganjaran ing tanggal 7 Desember 2023, sajrone patang (4) jam sawise voting rampung.

Biaya: 0$

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -