Dhaptar AirDropsBinance Launchpool - Farm AI dening Staking BNB, FDUSD lan TUSD 

Binance Launchpool - Farm AI dening Staking BNB, FDUSD lan TUSD 

Binance bungah kanggo ngumumake 42nd proyek ing Binance Launchpool - Sleepless AI (AI), platform game Web3+AI. Kaca web iki kira-kira kasedhiya ing 24 jam, sadurunge Launchpool diwiwiti. 

Yen sampeyan ora duwe Akun Binance. Sampeyan bisa ndhaftar kene

Pangguna bakal bisa stake BNB, FDUSD lan TUSD menyang pools kapisah kanggo farm token AI liwat pitung dina, karo tani miwiti saka 2023-12-28 00:00 (UTC).

Listing

Binance banjur bakal nampilake Sleepless AI (AI) ing 2024-01-04 10:00 (UTC), lan mbukak dagang karo AI/BTC, AI/USDT, AI/BNB, AI/FDUSD, AI/TUSD lan AI/TRY pasangan dagang. Tag Bibit bakal ditrapake kanggo AI.

Kolam sing didhukung: 

  • Stake BNB (kaca web bakal kasedhiya ing watara 24 jam): 56,000,000 AI ing ganjaran (80%) 
  • Stake FDUSD (kaca web bakal kasedhiya ing watara 24 jam): 7,000,000 AI ing ganjaran (10%)
  • Stake TUSD (kaca web bakal kasedhiya ing watara 24 jam): 7,000,000 AI ing ganjaran (10%)
  • Periode Tani: 2023-12-28 00:00 (UTC) kanggo 2024-01-03 23:59 (UTC).

Kabeh rincian sampeyan bisa nemokake kene

Yen sampeyan ora duwe Akun Binance. Sampeyan bisa ndhaftar kene

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -