Dhaptar AirDropsBerachain Airdrop - NFT Gratis

Berachain Airdrop - NFT Gratis

Berachain minangka pamblokiran sing kompatibel karo EVM kanthi kinerja dhuwur sing dibangun ing konsensus Proof-of-Liquidity. Proof-of-Liquidity minangka mekanisme konsensus novel sing tujuane nyelarasake insentif jaringan, nggawe sinergi sing kuat antarane validator Berachain lan ekosistem proyek. Teknologi Berachain dibangun ing Polaris, kerangka kerja blockchain kanthi kinerja dhuwur kanggo mbangun rantai sing kompatibel karo EVM ing ndhuwur mesin konsensus CometBFT.

Investasi ing proyek: $ 42M

Posting babagan Berachain Airdrop kene

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Entuk token Bera kene
  2. Ganti Bera -> Mas kene
  3. Mint NFT kene

Biaya: $0

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -