Dhaptar AirDropsArbitrum Odyssey 2.0 - Update Penting

Arbitrum Odyssey 2.0 - Update Penting

The Arbitrum Odyssey wis resmi rampung!

Nuntut kanggo NFT final bakal diwiwiti tanggal 1 Desember ing 12pm EST. Kanggo nduweni hak kanggo nuntut, sampeyan kudu duwe 12/15 saka Odyssey NFTs nalika Galxe njupuk snapshot ing November 30th ing 12pm EST.

penting: Yen sampeyan ora duwe cukup NFT, sampeyan bisa tuku ing Openea, unsur utawa platform liyane

Link kanggo ngirim

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -