Dhaptar AirDropsArbitrum Airdrop - Snapshot Voting

Arbitrum Airdrop - Snapshot Voting

Arbitrum minangka solusi skala Layer 2 kanggo pamblokiran Ethereum sing nguwasani transaksi kontrak cerdas kanthi cepet nalika nyuda biaya transaksi.

Snapshot minangka platform voting sing ngidini DAO, protokol DeFi, utawa komunitas NFT milih kanthi gampang lan tanpa biaya gas. Alat kasebut ngidini kustomisasi dhuwur saka proses voting kanggo ngebaki macem-macem kabutuhan pangguna lan organisasi. Kustomisasi kalebu macem-macem aspek kayata pitungan daya voting pangguna, pilihan mekanisme voting, validasi proposal lan voting, lan liya-liyane.

Yen sampeyan nindakake kabeh iki kirim

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. First

Biaya: $0

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -