Dhaptar AirDropsAptos Second Airdrop

Aptos Second Airdrop

APTOS minangka token asli Aptos, jaringan pamblokiran lapisan-1 sing digawe dening Aptos Labs. Kanggo nggedhekake keamanan lan skalabilitas jaringan, Aptos nggunakake basa pemrograman Move, sing digawe minangka bagian saka upaya Meta kanggo ngluncurake blokir Libra.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. download Martian or Petra dompet
  2. Tuku APT ing BingX, bybit or Binance lan transfer menyang dompet
  3. Nggawe swap ing dompet
  4. Go kene lan tuku Jeneng Aptos (1 APT)
  5. menyang Topaz lan tuku NFT murah (Contone: NFT pisanan, NFT kapindho, NFT katelu). Banjur sampeyan bisa ngedol
  6. Gunakake Jembatan Aptos
  7. Nggawe swap lan nambah likuiditas ing Liquidswap, pancakeswap, Thala, Aptoswap lan Hippo

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -