Dhaptar AirDropsDasar Ekosistem Aptos - Minggu Katelu

Dasar Ekosistem Aptos - Minggu Katelu

Sugeng preian - Yayasan Aptos nggawa kampanye Fundamentals Ekosistem suwene sasi! Saben minggu pangguna Desember bisa ngrampungake kegiatan on-chain sing unik lan entuk koleksi Aptos pengetan.

Pandhuan langkah demi langkah:

  1. Pandhuan rinci kanggo ngrampungake tugas iki kene (ing sisih ndhuwur kaca)
  2. menyang Galxe lan ngrampungake tugas (Kanggo ngaku OAT sampeyan kudu ngrampungake paling ora 2 tugas)
  3. Complete Formulir Google
  4. Yen kabeh tugas wis rampung kanthi bener, isih butuh sawetara dina kanggo akun sampeyan katon layak kanggo nuntut OAT.

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -